Mr. Probz aangehouden

mr probz youtubeGisterenavond hield de politie een verkeerscontrole op de Bergwijkdreef in Diemen. Motoragenten zorgden ervoor dat zoveel mogelijk voertuigen naar de plaats van de controle werden geleid. Meerdere auto’s werden gecontroleerd. Een van de agenten reed op zijn motor achter het voertuig waar Mr. Probz in zat. Dit meldt de site 112Vandaag.

 

De achterruit van die auto was geblindeerd, dus de agent kon de bestuurder niet zien. De agent wilde de auto controleren en gaf dit door aan zijn collega’s bij de plek waar de controle was. Voordat de agent het volg teken wou geven stopte de auto opeens op een parkeerplaats. De agent sprak daar Mr. Probz aan of hij mee wou rijden naar de controleplaats. Dit weigerde hij. De agent maakte kenbaar dat het verplicht is om zijn aanwijzingen op te volgen, maar hij weigerde nogmaals. Mr. Probz is toen uitgelegd als hij niet zou mee werken dat hij aangehouden zou worden. Uiteindelijk is hij aangehouden voor het niet voldoen aan een vordering. Hij heeft ook een bekeuring ontvangen.

 

 

Foto YouTube Waves