MOOIE LINA STEEVENS BRENGT HITGEVOELIGE SINGLE “MIJN HARTSLAG” UIT

Lina Stevens - Mijn hartslagMet “Mijn Hartslag” brengt de Helmondse Lina Steevens haar nieuwe single uit, en hiermee lijkt ze overtuigend haar draai gevonden te hebben. “Mijn Hartslag” heeft een pakkende melodie en is vakkundig geproduceerd door de bekende producer Kees Tel.

“Lina is een talent in de Nederlandstalige markt. Ze kan heel goed zingen en ziet er ook nog eens goed uit. Het werken in de studio met haar verliep heel vlotjes en voorspoedig. Ik denk dat Nederland met Lina een topzangeres rijker is.” aldus Kees Tel enthousiast over zijn samenwerking met Lina Steevens.

Muziek speelt een grote rol in Lina’s haar leven. Haar vader was basgitarist dus van jongs af aan was Lina voor aan het podium te vinden. Toen ze eenmaal 7 jaar oud was, klom ze het podium op en zong ze de liedjes van de band van haar vader mee.

Sinds 2006 bracht Lina enkele singles uit en was ze te zien in diverse TV programma’s zoals Brabant Party en Hart Voor Muziek. Nu, 10 jaar later, begint haar carrière steeds serieuzere vormen aan te nemen en duiden de voortekenen erop dat Lina met “mijn Hartslag” een flinke stap voorwaarts in haar carrière zal maken.

“Mijn Hartslag” is een zomers nummer met bijbehorende zomerse clip, die is opgenomen aan het strand in Scheveningen.