“MARIËL” NIEUWE SINGLE VOOR ZINGENDE KROEGBAAS BERTUS SIPMA

BBE DP BH DAX22XXX-1_0.6De single “Mariël” is het nieuwste wapenfeit van de Friese zanger Bertus Sipma. Hiermee heeft Bertus een enorme feestkraker in handen, welke binnen de kortste keren ongetwijfeld door heel het land massaal meegezongen zal worden in de kroegen en feesttenten.

Bertus Sipma heeft de afgelopen jaren al enkele Nederlandstalige singles uitgebracht waaronder “Geloof Me (Dat Dit Blijft Bestaan)”. De single is wederom opgenomen in de Bughouse Music Studio.

Bertus, geboren in 1989 te Twijzelerheide, runt met zijn vrouw sinds januari 2013 Muziekcafé Bertus aan de Groningerstraat 17 in Surhuisterveen. Hij kan dit goed combineren met z’n optredens, die hem in het verleden al brachten tot Mega Piraten Festijn en de Radio NL Zomertour. ‘Gelukkig heb ik een goede vrouw en fantastische ouders die er voor me zijn als ik er niet ben. In het café wordt regelmatig live muziek ten gehore gebracht…uiteraard Nederlandstalig’, aldus Bertus.

Voor de nieuwe single “Mariël” heeft Bertus uiteraard een sfeervolle videoclip geschoten welke volop te bewonderen is op de diverse clipkanalen.