Marco Tomassen – Het is hier geweldig

het is hier geweldigMarco Tomassen is gezegend met zijn gezelligheid en gevoel voor humor lef muzikaliteit en enthousiasme. Daarnaast is Marco geen onbekende in de Nederlandse muziek. Na de succesvolle nummers “Samen door het Leven”, “Queiro, Quapa, Queiro” en “Vaderstrots” komt Marco Tomassen uit met zijn nieuwe nummer “ het is hier geweldig”. Dit zomerse nummer is een kroon op het werk van deze rasartiest die vanaf zijn jeugd al bezig is met muziek.

 

Daarnaast zullen de klanken van dit vrolijk en zomerse nummer je vrolijk maken. Hij werd hierin begeleid door een vakdocent van het Utrechts conservatorium. Na diverse workshops zoals bij Babette Labeij, kreeg hij echt de smaak te pakken. Hij heeft na enkele andere ervaringen zelf zing-entertainment opgericht.

Mede omdat Keyboard, Drums zijn hobby is heeft Marco samen met Ron Kuster dit nummer weten te maken. Samen met diverse artiesten en zijn vaste zangeres Mandy van de Bilt en geluidstechnicus treed hij op in Nederland en België. Hij laat naast zijn eigen repertoire ook diverse covers uit de 50 t/m 00 jaren, maar ook veel Nederlandstalige nummers ten gehore brengen.

Nu heeft hij de smaak wederom te pakken en pakt flink uit met zijn nieuwe nummer “Het is hier geweldig”

De cd single is onder het label Zing-entertainment te downloaden via de download portals te beluisteren via streaming sites en natuurlijk te koop via de reguliere verkooppunten. Ook is hij aan te vragen bij u favoriete radiostations.

Angelsrecords.