Marco de Hollander viert Jubileum in Volendam

marco volendamMarco de Hollander viert zijn 15-jarig jubileum én is jarig…….. dus reden voor een feestje! Ga mee dit feestje vieren, op 3, 4 en 5 februari, tijdens de 3-daagse jubileumreis naar Volendam. Marco en zijn fans vertrekken vanaf  “Alphen aan den Rijn” naar Hoorn en rijden vervolgens naar Volendam. Uiteraard zullen zijn zingende vrienden, Helemaal Hollands, Tamara Tol en Kees Plat (Tribute of the Cats) en diverse “Surprise Artiesten” niet ontbreken!

 

Viert u dit feestje met ons mee? Kijk voor meer informatie www.marcodehollander.nl/jubileum

15 jaar Marco de Hollander

marco volendamMarco de Hollander is de “Vrolijkste Volkszanger van Nederland” die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Marco weet met een oer Hollands repertoire overal waar hij komt het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met nummers als “Twee armen en een zoen”, “Blijf gewoon jezelf”, “Droomprins” en “Jij Bent De Leukste” scoorde de uit Ter Aar afkomstige Nederlandstalige zanger leuke hits.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Door het hoge meezinggehalte van zijn optreden is Marco de Hollander tevens de perfecte artiest voor senioren en verstandelijk gehandicapten.

Marco de Hollander heeft sinds januari 2015 zijn eigen radioprogramma “De Sterrencarrousel” op NPO SterrenNL.
In april 2015 tekende Marco zijn platencontract bij NRGY Music. Op 7 mei ging Marco de Hollander de studio in van top producer Kees Tel om daar zijn single “Jij Bent De Leukste” in te zingen. Marco’s eerste single onder het NRGY label. In juli 2015 was Marco de Hollander 1 van de artiesten tijdens het Sterren.nl Muziekfeest op het Plein in Alkmaar. 826.000 mensen zagen dit spektakel op NPO1. In oktober kwam zijn single “Droomprins” uit, een voorloper op het album “Lachend Door Het Leven”.
Verdere hoogtepunten in 2015 waren optredens tijdens: Dutch Valley, NL Party op RTL 5, Toppers van Oranje,  SBS6 Utopia en in december stond Marco op het Sterren.nl podium bij het Mega Piraten Festijn in het Gelredome te Arnhem. In 2016 is/was Marco onder andere te zien zijn in de televisieprogramma’s Toppers van Oranje, Hart voor Muziek, Jan rijdt Rond, Euregiotap, Cliphuis en de NL Party op RTL5. Tevens zal hij met zijn enthousiasme de grote podia bestormen van onder andere het MEGA Piraten Festijn, de Huishoudbeurs en Dutch Valley.

Huidige single: “Geniet Van De Zon” is opgenomen in de studio van Hans Aalbers en geschreven en geproduceerd door Tom Peters.