In de kroeg met Thomas Luijf

thomas luijf kroegHet jaar 2015 was het jaar waarin Thomas Luijf zijn debuut single lanceerde. “ Jouw stralende lacht” kreeg veel aandacht op de diverse radiozenders en heeft  in menig hitlijst mogen staan. Nu  een jaar later is er de opvolger. Wederom uit de muzikale keuken van Marco Leusink ( ook verantwoordelijk voor de tekst en muziek)  “ IN DE KROEG” een gezellige meezinger die er ongetwijfeld voor gaat zorgen dat  zich steeds meer fans gaan  verdiepen in de muziek van Thomas.

 

Thomas Luijf is geboren en getogen in de mediastad Hilversum.Muziek is bij Thomas met de paplepel ingegoten, met name Nederlandstalige muziek!De liefde voor het levenslied is met name door legendarische feestjes bij zijn grootouders aangewakkerd.Sinds 2007 is Thomas werkzaam op de operatiekamers in Hilversum en Laren, om daar de anesthesie van patiënten te begeleiden en ondersteunen.De muziek is een heerlijke uitlaatklep en dat is voor hem ook de reden geweest om mee te doen met het televisieprogramma” Bloed Zweet & Tranen”van SBS6/Talpa waar hij het bracht tot de live shows! Op zijn optreden heeft hij alleen maar zeer positieve reacties gekregen!.Het idee dat mensen zijn  muziek willen aanschaffen en beluisteren overweldigd hem, maar maakt hem vooral ook trots.