Kom dans met mij is de titel van de nieuwe single van Mark van Veen

mark van veen komMark had vanaf zijn geboorte een voorliefde voor muziek en naast zijn vocale uitspattingen is hij een getalenteerd drummer. Inmiddels toert Mark als zanger door heel het land en zelfs daarbuiten. Vanaf 2009 zit de muzikale carrière van Mark in de lift. Hij zong in het voorprogramma van Tribute to the Cats Band en kwam in contact met zanger/gitarist  Kees Plat.

 

Na een goed gesprek ging Kees een nummer voor hem schrijven en deze werd opgenomen in de studio van Arnold Muhren. “ Geen leven zonder jou” is de titel van het eerste nummer wat Kees schreef voor Mark. Nu vele jaren later is een grote vriendschap ontstaan tussen deze twee en regelmatig treden ze samen op. Ook is Kees de componist gebleven van alle nummers die Mark heeft uitgebracht. Ook “ Kom dans met mij” is van de hand van Kees en ligt lekker in het gehoor. Iedereen die het nummer heeft gehoord is enthousiast en dat smaakt naar meer. Radiojocks als Frans Duijts zal er ruimschoots aandacht aan besteden in zijn programma dat staat al vast en de hoop is dat velen zullen volgen. De voortekenen zijn veelbelovend.