Jordy van Vilsteren geen danser.

jordy van vilsteren ritme‘Ritme van muziek’ is de nieuwe single van Jordy van Vilsteren. Een vrolijk, up-tempo en ritmisch nummer waar goed op gedanst kan worden. Alleen Jordy is geen danser. Met de nieuwe single ‘Ritme van muziek’ laat de Jordy van Vilsteren opnieuw horen dat hij goed kan zingen. Echter is dit een erg ritmisch nummer waar ook goed op gedanst kan worden, maar dat kan hij niet zo goed.

 

Ik ben niet echt een danser”, vertelt de Zwolse zanger met een glimlach. Toch danst hij wel op het nummer, want stilstaan is geen optie.

‘Ritme van muziek’ wordt nu uitgebracht, omdat het een zomerse single is. Jordy heeft er alle vertrouwen in dat het zomerse weer aan gaat breken en daar hoort een zomers nummer bij. Zoals elke artiest hoopt hij stiekem dat dit een zomerhitje gaat worden: “Een hit maken doe je met het publiek. Als zij ervan houden, dan wordt het een hit”, aldus Jordy.

Het zomerse nummer is de opvolger van ‘Jij hebt mijn hart gebroken’. De nieuwe single is, net als de vorige, gemaakt in samenwerking met Frank van Etten. Op de fysieke single staat naast ‘Ritme van muziek’ nog een duet met Frank van Etten als bonustrack: ‘Denk jij dat het gras groener is’.