Johnny Romein komt met aanstekelijke meezinger!

Johnny-Romein zoekIn 1992 stond Johnny Romein in de Nederlandse hitlijsten. Met ‘Je hebt me belazerd’ en ‘Alie-mentatie’ vestigde deze geboren Amsterdammer zich vrijwel direct in het wereldje van de Nederlandstalige muziek. Hij scoorde echter in 1994 zijn, tot nog toe, grootste hit met “De Vrolijke Koster”.  Inmiddels al door velen gecoverd en tot op de dag van vandaag een klassieker in het hele feestcircuit!

 

Achter Johnny Romein gaat de al jaren in Brabant woonachtige John van der Ree schuil. Al een kwart eeuw vermaakt deze horecaman zijn publiek waarbij hij zich, vroeger en nu nog steeds, laat inspireren door Elvis en André Hazes. In 2013 bracht deze op en top volkszanger het 14 liedjes tellende album  ‘Ik bewonder jou’ op de markt en nu verwelkomt Rood-Hit-Blauw deze rasartiest.
“Ik maak een reset in mijn leven. Gewoon met beide voetjes op de grond en een plaat die het feest opzoekt”, aldus Johnny.  ‘Zoek jij het maar uit’ is die nieuw single van Johnny Romein en verschijnt op het platenlabel Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch! Een buitengewoon aanstekelijke meezinger welke door Manfred Jongenelis is geproduceerd. Echt zo’n plaat waarvan verwacht mag worden dat deze binnenkort de kroegen, pleinen en feestzalen volledig op z’n kop gaat zetten.
Johnny Romein is helemáál terug!