JEFFREY HEESEN ZET SUCCESKOERS VOORT MET NIEUWE SINGLE “ONE NIGHT STAND”

jeff heesen one night”One Night Stand” is alweer de vierde single van Jeffrey Heesen’s succesvolle album “Intens”, waarmee hij in april de nummer 2 positie bereikte in de Gfk Album Top 100. Na de dik verdiende finaleplek in het SBS TV programma Bloed, Zweet & Tranen kwam Jeffrey’s carrière in een stroomversnelling terecht. De daaropvolgende singles “Mag Ik De Zon Laten Schijnen”, “De Wereld Is Van Ons” en “Zijn We Uitgepraat” groeiden uit tot flinke hits welke wekenlang bovenaan de Nederlandstalige hitlijsten mochten prijken.

Daarnaast sleepte Jeffrey ook nog de BumaNL Award voor ‘grootste talent’ in de wacht en mocht hij een gastoptreden verzorgen in de Amsterdam ArenA tijdens Toppers In Concert.

Met “One Night Stand” wordt de ingezette succeskoers voorgezet; een dansbare, catchy song welke wederom doorspekt is met fantastische blazers (o.a. van het Metropole Orkest). “One Night Stand” is wederom geschreven door Jeffrey Heesen i.s.m. producer Waylon van der Heijden.
Uiteraard wordt “One Night Stand” wederom ondersteund door een prachtige videoclip.