Inge brengt ‘eindelijk’ en op verzoek ‘I see you’ op single uit

inge i see youInge groeide op met muziek en toneel. Toen ze 15 was name ze wat pianolessen en begon al gauw eigen nummers te schrijven. Ze leerde zichzelf gitaarspelen zodat ze dat kon toepassen bij het schrijven van de nummers. Op 19 jarige leeftijd begin ze met zanglessen en speelde in diverse musical en opera producties. Naast de liefde voor het klassieke genre had ze ook een passie voor het populaire genre.

 

Begon steeds meer liedjes te schrijven . In 2009 veranderde haar leven. Ze plaatst een demo op sallaband.com en al snel kwamen er investeerders  van over de hele wereld die iets in haar muziek zagen. November 2009 had Inge 50000 dollar verzameld en ging de studio in om ander leiding van producers Coen en Jeroen Molenaar en als co-producer Angela Groothuizen haar eerste album op te nemen.  Muziek welke te bestempelen is als easy listening rustige ballads afgewisseld met poppy up tempo songs.  Het eerste album nog steeds gewild tijdens haar optredens.  Niet alleen haar album is gewild ook de muziek van Inge wordt zeer gewaardeerd door de diverse radiozenders. Vele stations hebben haar single’s enorme veel aandacht gegeven. De verwachting is dan ook dat de nieuwe single van de uit Zeeland afkomstige zangeres wederom  omarmd gat worden door de (inter) nationale radiozenders en muzieksamenstellers. I SEE YOUis de titel en eindelijk na
vele jaren verkrijgbaar als single via de download maar ook de streaming sites.