De Hûnekop en BME Bookings steken de koppen bij elkaar.

HunekoplogoDe Friese band de Hûnekop is met ingang van heden exclusief te boeken is bij BME Bookings. De Hûnekop bekend van hits als “Jappie Kommando”, Fersûp de kater”, “De Herder en de Wetterhûn” en de “Papagaai” geniet in Friesland een grote bekendheid. De band beschikt over veel aanhang die overal een volle zaal garandeert.

 

Dit jaar staat de band weer op een aantal grote festivals zoals de Veenhoop (31 juli) en Cityrock in Leeuwarden (3 september).

BME Bookings vertegenwoordigt inmiddels een groot aantal uit Friesland afkomstige acts zoals de Bounty Hunters ft. Johannes Rypma, Jelle B., De Suskes, Gaatze Bosma, Frerik de Swetser en vele anderen. De Hûnekop is op dit moment druk bezig met de afronding van hun nieuwe cd-album dat binnenkort uitkomt. Het album zal 15 oktober worden gepresenteerd op het 6e Hûnekopfestival dat wordt gehouden in Iduna te Drachten. De Hûnekop heeft gekozen voor BME Bookings om de optredens te regelen zodat bandleider Emiel Stoffers meer tijd heeft om zich op de creatieve processen, het schrijven en het produceren van nieuwe muziek, te concentreren.