Hoe was die zomer van Henk Wijngaard?

henk wijngaard 1‘HOE DIE ZOMER WAS’ is de nieuwe single van Henk Wijngaard en wordt inmiddels goed ontvangen door de radiostations.  In het najaar verschijnt zijn 4CDbox met het complete hit-overzicht aangevuld met een groot aantal nieuwe nummers, welke geschreven zijn door Dick van Altena, en een aantal bonustracks. Samen met Hans Vrolijks verzorgde Dick van Altena de productie van het album.

 

De supervisie van deze schitterende 4CDbox ligt in handen van Adri Jan Hoes (Telstar Studio Weert). Op 16 oktober 2016 vindt er een geweldige Zondagmiddag-Happening plaats in All-in hotel De Bonte Wever Assen . De presentatie van deze show met een aantal verrassende artiesten is in handen van Willie Oosterhuis.

 

Voor boekingen en overige info zie:
www.startupevents.nl