Harten 10 tekent bij Viking / BuroNL

harten 10 machtig mooiDe boekingen van Duo Harten 10 uit Dalfsen gaan vanaf heden verzorgt worden door Viking/BuroNL. Viking verzorgt ook de boekingen voor o.a. Jannes en Bouke. Het inmiddels populaire duo, dat bestaat uit Martien Ekkelenkamp & Tineke Willems, timmert sinds 2008 al behoorlijk langs de weg. Met hun eerste single ‘Geleend’ was de basis voor het duo gelegd.

 

Viking-Events-LogoDaarna kwam Harten 10 met hun eerste CD album, ‘Liefde maakt blind’. De nummers hierop zoals ‘Wat is Mooier’, ‘Liefde maakt blind’ en ‘Ik wil je niet kwijt’ gaven het duo nog meer bekendheid en vanaf toen ging het in een sneltrein vaart, waarna er nog meer succesvolle single’s volgden. Ook brengt het duo diverse singles uit op Vinyl, wat erg in trek is bij de piratenzenders in het Oosten en Noorden van het land en staan er inmiddels 3 albums op hun naam. Met hun sound zijn ze geliefd bij verschillende doelgroepen, piratenliefhebbers maar ook fans van Nederpop komen naar hun optredens. Het duo staat in grote feest tenten als het Mega Piraten Festijn, op diverse dorpsfeesten, maar ook in de kleine zalen betreden ze het podium.
Harten 10 was vorig jaar te zien in het SBS programma Bloed Zweet & tranen met hun eigen nummer ‘Bewaar je Dromen niet voor Morgen’. Na de singles ‘Blijf bij Mij’, ‘Dat was vroeger’ , ‘Als ik zing’ en ‘Hou me vast’ , werd het duo steeds bekender in Nederland.
Viking Events / BuroNL gaat per 1 juli de boekingen verzorgen voor het duo.