Guus Meeuwis kondigt 4e ‘Groots met een zachte G’ concert 2017 aan.

Guus 4e grootsNBjuliSlechts een maand na de ‘Groots met een zachte G’ concerten in het Philips Stadion in Eindhoven mag Guus alweer het vierde stadionconcert van volgend jaar aankondigen. Eerder liet hij al weten op 9, 10 en 11 juni 2017 het Philips Stadion weer op zijn grondvesten te laten schudden. De kaartverkoop voor deze drie concerten gaat echter zo hard, dat we hebben besloten een vierde concert aan de editie van 2017 toe te voegen.

 

Kaarten voor de extra show op donderdag 8 juni 2017 zijn per direct verkrijgbaar. Wees er gauw bij want de populairste kaarten gaan vaak razendsnel!

http://www.ticketmaster.nl/artist/guus-meeuwis-groots-met-een-zachte-g-2017-tickets/972067?CAMEFROM=MAILINGGUUSREGULIER&brand=nl_grootsmeteenzachteg2017

Guus 4e grootsNBjuli“Ik ben er ongelooflijk trots op dat ik nu al, net voor mijn vakantie, het vierde concert voor volgend jaar mag aankondigen. Gelukkig is bij jullie het enthousiasme nog net zo groot als bij ons. Ik wens jullie een fijne zomer en hoop jullie volgend jaar juni weer in Eindhoven te zien”, aldus Guus.