Grad Damen duikt studio in met oude liefde.

grad damen waaromHet eerste succes van Grad Damen nu alweer 16 jaar geleden was met het nummer Alicia, er zouden er nog velen volgen. De eerste jaren nam Grad Damen deze platen op samen met top producer Manfred Jongenelis in zijn studio in Ettenleur.

 

In de loop der jaren gingen beide hun eigen weg maar nu na 15 jaar zijn ze weer  met elkaar de studio in gegaan. En het eerste resultaat van deze samenwerking is de komende week te beluistern als de nieuwe single uit komt “WAAROM” .

 

“WAAROM” na 15 jaar weer samen de studio in:

(Grad Damen) ik was toe aan een nieuwe uitdaging in mijn carrière, en daar was Manfred Jongenelis op een feest voor een goede kennis van ons beide en zo kwamen we in gesprek en van het één kwam het ander en het resultaat mag er wezen. Ik ben er heel blij mee. Ik hoop jullie ook…..