Golden Earring, Miss Montreal, Bökkers eva op Dicky Woodstock

missmontreal6682abymaritaVan donderdag 4 tot en met zaterdag 6 augustus is de 28ste editie van het Dicky Woodstock Popfestival in Steenwijkerwold. Het festival is live te zien bij RTV Oost. Op vrijdag 5 augustus zendt TV Oost live uit vanaf het festivalterrein in het programma Mooi Overijssel. Zaterdag 6 augustus is de familiedag van het festival tussen 13.00 en 18.00 uur te volgen via een livestream op de website rtvoost.nl.

 

Op zondag is er een samenvatting van het festival te zien op TV Oost. Deze uitzending begint om 18.20 uur en wordt om het uur herhaald.

Dit jaar zijn onder meer optredens van Golden Earring, Miss Montreal, Bökkers en Peter Pan Speedrock gepland. Meer informatie over het festival is te vinden op dickywoodstock.com.