Gezondheid laat Gordon een beetje in de steek.

gordon1879maritaNiet alles is altijd even leuk zoals iedereen altijd maar post. Waar ik zelf ook aan mee doe want het liefst willen we de verdrietige dingen in dit leven het liefst voorbij lopen maar helaas. Ik ben al sinds m’n 39e diabetes patient en al die jaren heb ik met sporten en medicatie dmv tabletjes de boel stabiel gekregen helaas is daar nu een einde aan gekomen en moet ik dus insuline gaan spuiten omdat m’n alvleesklier er mee op is gehouden.

Ik vind dat best kut, ook omdat ik altijd zo met sport en gezond eten bezig ben geweest. Dus vandaag gewoon even een traan omdat je niet alles kan winnen in je leven hoe hard ik ook heb gevochten. Ik denk dat 10 maanden niks doen na het ongeluk dan toch z’n tol hebben geeist. Maar ook nu zal ik me er weer bovenop vechten maar vandaag dus ff niet. Carpe Diem X, aldus Gordon op zijn facebook.