Frans Duijts gaat EPISCHE STRIJD IN DE MODDER aan.

frans duijts  by maritaDiverse bekende Nederlanders gaan een fysieke en loodzware uitdaging aan in Mudmasters Vips. Een ruig parcours vol uitputtende hindernissen. Het is een epische strijd in de modder. Wie verlegt zijn eigen grenzen?
Airen Mylene, Kees van der Spek, Jim Bakkum, Leontien van Moorsel en Frans Duijts gaan samen met een vriend, vriendin of familielid de sportieve uitdaging aan om voor KNGF Geleidehonden mee te doen aan een heftige obstacle run parcours. Met hun inzet roepen zij op om de opleiding van geleidehonden te steunen. De race staat symbool voor de hindernissen die mensen met een visuele, lichamelijke of psychische beperking elke dag met hulp van hun geleidehond overwinnen.
Mudmasters Vips, helden over de hindernis, is woensdag 13 juli te zien op SBS6 om 20.30 uur.