Edwin Kaljouw voelt zicht “Prima!”

edwin kaljouw prima De nieuwe single van de Vlissingse zanger Edwin Kaljouw is uit. De opvolger van “Laat iedereen” heet “Prima” en is geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar van Goldstar Muisc in Arnhem. Edwins enthousiasme over zijn vorige singles en optredens inspireerde het duo van Goldstar Music om het vrolijke nummer “Prima!” te schrijven.

 

Edwin nam een nieuwe stap in zijn carrière door met de mannen van Goldstar Music in zee te gaan. Na een aantal besprekingen kwamen zij al snel met het nummer “Prima!”, een single die Edwin op het lijf geschreven is. Met de vrolijke klanken brengt het bij iedereen een zomers gevoel naar boven. De bijbehorende videoclip is op een zonnige dag opgenomen in het Zeeuwse stadje Veere, een historisch plaatsje met strand, water en karakteristieke woningen. Een perfecte plek dus om je ‘prima’ te voelen.

Edwin is een echte feestzanger vol enthousiasme. “Prima!” is een goede aanvulling op zijn al bestaande, feestelijke repertoire, dat bestaat uit de singles “Handen naar boven”, “Zorg dat je happy wordt “ en “Laat iedereen”. Edwin treedt regelmatig op in het land. Van verjaardagsfeesten, festivals tot Hollandse avonden, hij is een graag geziene artiest en staat garant voor een feestje.

Muziek is Edwin met de paplepel ingegoten. Zo speelde hij diverse instrumenten en was hij van kind af aan altijd bezig met muziek. Edwin komt uit een muzikale familie, wat ook is terug te zien in de clip. Hierin speelt zijn broer René Kaljouw namelijk accordeon. In 2012 deed Edwin mee met een Zeeuwse talentenjacht genaamd “Voicewaarts”. Hier zong hij “Het Dorp” van Wim Zonneveld en werd hij tweede. Naar aanleiding van deze ervaring besloot hij een eigen single op te nemen: “Handen naar boven”.