Een echte DIE-HARD , die zanger van DI-RECT.

direct marcel Foto marita steggink 300Marcel (DI-RECT) laat zich niet door het gips om zijn been, van het podium verbannen. Bij bv. het Fields of Joy Festival en de Zwarte Cross vorig weekend, sprong de zanger gewoon alle kanten in, soms hinkelend op 1 been ….. Marcel Veenendaal gaat gewoon door.

 

Oorzaak

Bij een optreden in Breda ging het twee weken geleden fout op het podium.  Marcel gleed uit over de confetti dat op het podium lag, maar maakte het liedje gewoon af. Zelfs daarna reed de zanger van DI-RECT gewoon zelf nog naar huis, omdat hij dacht dat het gekneusd zou zijn. De volgende ochtend kon hij zijn been nauwelijks meer bewegen. In het ziekenhuis constateerde ze een gebroken voet.

 

Gewoon doorgaan!

Die dag liet DI-RECT ook al gelijk weten; Marcel heeft zijn voet gebroken… Maar geen paniek! Alle shows gaan gewoon door!

En dat gebeurde inderdaad!  Een echte DIE-hard dus, die zanger van DI-rect!!

 

Door De Sterrenparade