DuoNL… sterker dan ooit.

DuoNLvoorEven leek het erop dat het in 2015 verschenen album ‘Nog een keer samen’ de allerlaatste plaat van DuoNL zou zijn. Niets is echter minder waar want nadat de mannelijke helft van dit gezellige Brabantse duo even wat gas moest terugnemen om te werken aan zijn gezondheid, is Duo NL nú weer helemaal terug. Liedjes als ‘Ik mis je’, ‘Ik droom ervan’, ‘Ogen liegen niet’, ‘Waarvan droom jij’, ‘Ritme van de Mambo, of ‘Mi Amor’ om er maar een paar te noemen, vonden hun weg naar de levensliedliefhebber.

 

De fan schare van dit duo uit Helmond was dan ook aangedaan toen het nieuws naar buiten kwam dat het album ‘Nog een keer samen’, in elk geval voorlopig, het laatste wapenfeit op de plaat zou zijn van Chris en Williejan.

Sinds 2007 staat DuoNL op de podia door heel ons land, en wie een artiestenreis boekt treft ze soms ook in Spanje en Turkije op de bühne. Het tweetal staat garant voor het echte levenslied; soms vrolijk en uptempo maar soms ook klein, indringend en gevoelig maar wel altijd met hun zo fraaie handelsmerk; die tweestemmigheid! Het was Jheron van der Heijden die het tweetal enige tijd geleden een mooie demo stuurde. Williejan wist het meteen: “Dit moest DuoNL gaan opnemen en op single uitbrengen”! Het liedje ‘Als jij zou weten’ werd opgenomen bij Mario Veltman waarmee de DuoNL-sound vol ambiance, melancholie en oprechte warmte is teruggekeerd op de muziekmarkt! DuoNL.. sterker dan ooit en uiteraard vertrouwd via Rood-Hit-Blauw Produkties.

Boekingen DuoNL: 06 – 14787293 www.duonl.nl

De CD single ‘Als jij zou weten’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/611915817