Dennis Alberti laat met ‘Geef jij de nacht nou niet de schuld’ andere kant van zich zien

dennis alberti geefMet het gezellige feestnummer ‘Geef jij de nacht nou niet de schuld’ laat Dennis Alberti zien dat hij van alle markten thuis is.  De telg uit de Alberti familie debuteerde in september 2015 met de verrassende single ‘Mag ik vannacht bij je slapen’. Vrijwel alle Nederlandstalige radiostations namen het uptempo lied op in hun playlisten. Ook de opvolger  ‘Geef mij nog een kans bij jou’ viel in goede aarde.

 

Voor de tekst en het arrangement van ‘Geef jij de nacht nou niet de schuld’ zijn Emile Hartkamp & Norus Padidar verantwoordelijk. ‘Emile vertelde me een paar weken geleden dat hij een meezinger had geschreven. Naar z’n nummer was ik al lange tijd op zoek. Op deze manier kan ik me van een andere kant laten zien. Het is een ander klankje en heeft een hoog lalala gehalte. Ik ben er zeer tevreden over en denk dat deze uitdaging geslaagd is, meent Dennis.

Voor de clip, opgenomen door de Gebroeders Oerlemans, zijn beelden geschoten bij het Van de Valk Hotel in Harderwijk. Een verleidelijke slaapkamerscene zorgt voor een extra stukje spanning…..De beelden in het café zorgen daarentegen voor feest en gezelligheid.

In tegenstelling tot z’n eerdere singles organiseert hij deze keer geen releaseparty, maar een promotour door Nederland.  Hij zal verschillende plaatsen vereren met een bezoekje en uiteraard diverse nummers ten gehore brengen. Daarover volgt spoedig meer informatie.

Dennis is eveneens voornemens om in de loop van 2017 een album te lanceren. Daarop komen naast de inmiddels verschenen nummers een duet en een aantal ballads te staan. Meer info: www.dennisalberti.nl