De Confettiboys vertalen het ultieme vakantiegevoel

ConfettiboysLekkeropvakantie--1Nederland is er klaar voor: De zomervakantie staat voor de deur! Aangezien een gedeelte van de Confettiboys inmiddels in het verre buitenland zit om daar de toeristen te vermaken, moest er natuurlijk een single komen die zowel vakantie vierend Nederland als de thuisblijvers in zomerse sferen brengt.

 

 Die zomerse sferen? Die spatten van deze nieuwe single af. Een grote hoeveelheid live instrumenten, een rap, een ultiem herkenbaar deuntje en heel, heel erg veel gezelligheid zijn de ingrediënten. Het kan niet anders: De Confettiboys doen een gooi naar de zomerhit van het jaar. Op de vraag of ze ook Dumpert, VK, en Skoften halen, zegt Bart: “Dat zou best wel eens kunnen”. Hij vervolgt: “Maar wel met een single die goed in elkaar steekt, en waar veel aandacht aan besteed is”.
De productie van deze nieuwe single lag wederom in handen van Peter van Nierop, van Strictly Music.