Clouseau zoekt vervanger.

clouseau danst albumKris Wauters zit deze zomer in Rio voor de Olympische Spelen. Daarom zoeken Clouseau en 1000 zonnen een waardige vervanger om op 21 augustus mee te spelen op het podium van Zomerhit.

 

 

Ben jij een goeie zanger én een straffe gitarist? Dan moet je:

  • Minimum 18 jaar oud zijn
  • De twee Clouseau-hits Vogel Voor De Kat en Zin Om Te Bewegenkunnen zingen, en spelen op akoestische gitaar. Download de partituren van Vogel Voor De Kat en Zin Om Te Bewegen.
  • Beschikbaar zijn voor tv-opnames en de preselecties op 9 en 10 augustus (een halve dag) en 11, 12 augustus en 21 augustus (volledige dag).

 

Hoe doe je mee? Maak een filmpje van jezelf terwijl je Vogel Voor De Kat ófZin Om Te Bewegen brengt, en daarnaast nog één andere Clouseau-hit. Uit de ingezonden filmpjes kiezen Koen en Kris de finalisten. De wedstrijd wordt uitgezonden in 1000 zonnen van 15 t.m. 19 augustus. Enkel de filmpjes van de finalisten worden online geplaatst en getoond in 1000 zonnen.

www.een.be > http://www.een.be/programmas/1000-zonnen/koen-zoekt-kris