Camping van de Zwarte Cross nu ook helemaal uitverkocht.

zwarte-crossMet nog maar drie nachtjes slapen te gaan is de camping van de Zwarte Cross helemaal uitverkocht. Duizenden pelgrims uit binnen- en buitenland zullen donderdag hun lange trektocht beloond zien aan de entreepoort van de camping. Daar zal Tante Rikie hen in haar armen sluiten, waarna voor de duizenden campinggasten het mooiste weekend van het jaar op donderdag zal beginnen.

 

Vrijdagkaarten online en aan de dagkassa verkrijgbaar
Er zijn alleen nog dagkaarten voor Vrijdag. De teller voor de vrijdagkaarten staat op dit moment op 85%. Zoals het er nu naar uitziet zullen er op vrijdag nog tickets beschikbaar zijn. Kaarten zijn op vrijdag waarschijnlijk aan de entreepoort verkrijgbaar. Op vrijdag openen de dagkassa’s om 10:00 uur. Een dagkaart voor vrijdag kost slechts 30 euro. Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws hierover.

 

RTV OOST

Verslag van de Zwarte Cross in Lichtenvoorde met muziek, motorcross, stunts, humor, theater en spektakel. Op het programma staan theaterartiesten en bands, van blues, dance en reggae tot aan feestmuziek.

Verslag RTV OOST; zaterdag en zondag 19.20 , 20.20 en 23.20 uur.