De Boeskool gaat weer ‘Lös’ in Oldenzaal.

boeskool 2016Het Oldenzaalse zomerfeest “ De Boeskool is Lös”, met 175.000 bezoekers, maakt zich op voor de 46e editie. Grootser, diverser en gezelliger dan ooit te voren! 6 dagen lang is Oldenzaal in de ban van het zomerfeest. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is er voor jong en oud van alles te beleven.

 

Zo zijn er o.a. extra koopavonden, een braderie met 250 stands, culinaire hoogstandjes, diverse sportactiviteiten, een kinderrommelmarkt, straatartiesten, meerdere podia met nationaal en internationaal bekende artiesten, het Boeskool Megapark, veel gezellige terrasjes, de kunstmarkt en nog heel, héél veel meer! 

boeskool 2016Artiesten;

Romy Monteiro, DJ Zombie, 2 Brothers on the 4th Floor, Boney M., DVD/DJ Mike van Doorn, Tino Martin, Henk Dissel, Willie en de Wallies, Frank van Etten, Spitfire Hein, Bigband Cool Cabbage, The Dirty Daddies, Hi5ve,

16 augustus – 21 augustus Oldenzaal.
https://www.youtube.com/watch?v=_M_1pnLpFX8&feature=youtu.be