Artino – Jij

Artino jijHet liedje “Jij”  is geschreven en gecomponeerd door Mike Sewberath Misser. Soms is het nodig om je hart te laten spreken, en daar gaat het liedje over. Het liedje wordt gezongen door Artino, die absoluut geen onbekende is in de Surinaamse muziekscene. Het liedje is opgenomen in Backbeatz Studio  van Steven Akkrum en Lea Abdulhak. Steven vervult ook  de rol van producer/ opnameleider.

 

Mike en Steven kennen elkaar uit de muziekscene in Amsterdam. Ze stonden eens samen in de finale van de Grote prijs van Nederland. Steven als award winnende percussionist dat jaar met de band Total Touch, en Mike als toetsenist van de band GLOW. Mike is twintig jaar geleden teruggekeerd naar Suriname. Mike en Artino kennen elkaar al jaren en delen dezelfde passie, nl Muziek en koken. Nadat Steven zich weer in Suriname heeft gevestigd is de ontbrekende schakel gevonden.
Een nadere kennismaking
Artino Oldenstam  is op 8 jarige leeftijd begonnen in het kinderkoor van de Grote Stadskerk in Paramaribo. Op 11 jarige leeftijd is hij begonnen aan diverse talentenjachten en zangconcours. Hij heeft diverse keren meegedaan aan het grootste muziekevenement in Suriname. Naast Zingen is Artino dol op koken en vissen. Hij heeft ook op diverse podia gestaan met internationale artiesten en heeft buitenlandse tours gedaan.
Steven Akkrum, ook bekend als Jaq Steven, is een veelzijdige artiest en muzikant van met een bijzonder muzikaal verleden. Gedurende de afgelopen 39 jaar heeft Steven met talloze lokale, Europese en internationale artiesten gewerkt zoals;  Eleni Dimou, Adonis Vardis, Christos Dandis, Kostas Tournas, Gyedu Bley Ambolley, PI Man Memre Buku, en Total Touch. Verder staat Steven bekend als zanger, Multi instrumentalist, songwriter, componist, producer, en als iemand die van aanpakken houd. Na 40 jaar in Europa gewoond en gewerkt te hebben heeft Steven ervoor gekozen om vanuit Suriname z’n werk voort te zetten.
Mike Sewberath Misser is een toetsenist, bassist, componist en  tekstdichter die opgegroeid is in Amsterdam. Sinds zijn tienertijd houd Mike zich bezig met het schrijven van teksten en het arrangeren en componeren. Twintig jaar geleden heeft Mike Amsterdam ingeruild voor Paramaribo, Suriname. Afgelopen jaren is hij ook actief geweest als columnist en heeft hij ook een kinderboek uitgebracht. Zodra Mike wat vrije tijd heeft stort hij zich op zijn grote passie: muziek !  Als hij niet bezig is met muziek kan je hem vinden in de keuken achter de potten en pannen.” Koken is muziek maken, maar dan met je smaakpapillen !”
De cd single is onder het label Angelsrecords vanaf 30-06-2016 te downloaden via de download portals te beluisteren via streaming sites en natuurlijk te koop via de reguliere verkooppunten. Ook is hij aan te vragen bij u favoriete radiostations.