Après ski klas 2.0 & zanger Tom Haver maken Pokemon gekte compleet!

tom haver waar is hier de pokemonAlsof de release van het populaire Pokemon spel al geen gekte teweeg bracht, deze is nu helemaal compleet door de Kroegknaller en feestplaat “Waar is hier de pokemon”. De gelegenheidsformatie ‘Apres Ski Klas 2.0’ bestaande uit zangers, dj’s en personeel van de Skihut Rotterdam hebben met deze plaat een onwaarschijnlijk grote hit te pakken.

 

Tom Haver  heeft, samen met deze gelegenheidsformatie ‘Après Ski Klas 2.0’, op de melodie van ‘Waar is hier de nooduitgang’ van het Goede Doel hebben ze de single ‘Waar is hier de Pokémon’ gemaakt.

Niet alleen op alle mobieltjes maar letterlijk in alle feestcafés en kroegen knallen de pokemons nu letterlijk door de speaker. Door heel Nederland duiken op de meest uiteenlopende plekken de
pokemon ‘trainers’ op, welke dus vanaf nu zo ongeveer landelijk begeleid worden door de muziek van ‘waar is hier de pokemon’ Het idee voor de single ontstond nadat diverse pokemon ‘trainers’ tijdens de avond binnen kwamen om een pokemon te vangen. Deze bleek ergens binnen te zitten. Uiteindelijk is er met meerdere mensen naar deze pokemon gezocht, met de nodige hilariteit en een week later deze single tot gevolg.