André Hazes Jr. presentator Rad van Fortuin.

andre hazes ©marita DSP300André Hazes Jr. deelt vandaag bijzonder nieuws op zijn Instagram. Middels een filmpje laat hij weten dat hij de presentator wordt van het nieuwe SBS programma ‘ Het Rad van Fortuin’. Hazes junior laat weten erg veel zin te hebben in het nieuwe avontuur, aldus Shownieuws. 

 

Niemand minder dan André Hazes jr. neemt de presentatie in handen van Rad van fortuin. Het legendarische spelprogramma is vanaf 22 augustus om 20.00 uur dagelijks te zien bij SBS6.

André Hazes jr. verheugt zich op zijn debuut als presentator van de dagelijkse primetime show: “Ik vind het fantastisch om het bekende Rad van fortuin te mogen presenteren. Ik ga het spel op mijn manier leiden en daarbij vind ik de sfeer heel belangrijk. Ik ga dus veel lol maken met de kandidaten en de wekelijks wisselende Leo of Leontine. Ik hoop daarmee zowel kijkers die het Rad van fortuin van vroeger kennen, als nieuwe kijkers aan te spreken!”