Wie is het leven van Franz Joostink?

Franz_Joostink_-_Jij_Bent_Mijn_Leven(single_voorzijde)Met ‘Jij bent mijn leven’ luidt Franz Joostink de zomer van 2016 in. Een eerste klas meezinger met zeer herkenbare zomerse klanken Gepassioneerd als altijd brengt Franz op vrolijke wijze muziek en gevoel dichtbij.
De debuutsingle van deze uit Arnhem afkomstige volkszanger, de stad die al vele talenten voortbracht en bekend is om zijn hitstudio’s en succesvolle muziekproducers. En onder leiding van de ervaren rotten van Nl.records die Franz Joostink ontdekte en hem begeleiden produceerde ze deze single en men mag hem zeker verrassend noemen. Hij is opgenomen in de studio,s van de succesvolle Manfred Jongenelis.Door het publiek wordt Franz Joostink nu al met open armen ontvangen.Een topproductie met een hoog meezinggehalte die vergezeld wordt door een zonnige videoclip waarvoor het team van NL-records onlangs naar Spanje afreisde. Luister en kijk naar Franz Joostink want dit zou zomaar dé zomerplaat van 2016 kunnen gaan worden!

 

Biografie Franz Joostink

 

De uit Arnhem afkomstige zanger Franz Joostink is groot gebracht met Nederlandse muziek zittend bij zijn opa op schoot de zeer bekende radio piraat amore mio, genoot hij van het plaatjes draaien. Het duurde dan ook niet lang of Franz had samen met zijn vader al op jonge leeftijd een eigen radio station radio powerplay.En regelmatig zong Franz alle liedjes mee. Zijn grote droom was ooit zanger van het Nederlands lied te worden., Toen zijn vader en grote voorbeeld op jonge leeftijd kwam te overlijden stond Franz stortte zijn wereld even in.Maar zijn vader had hem geleerd leef je dromen na en waar een wil is een weg. De piraten verdwenen van de fm band en Franz ging plaatjes draaien met zijn eigen drive in en verdiepte zich in de technieken van de studio. Om zo te proberen om zijn eigen liedjes te gaan produceren

Toen ontmoete hij de vrouw van zijn dromen en samen bouwde aan een gelukkig gezinnetje echter het zingen bleef kriebelen. En nu staat er een echte volksjongen aan de vooravond van zijn debuut single die hij heeft opgenomen in de bekende studio,s van Manfred jongenelis en de reacties van de critici en kenners zijn lovend een nieuwe volkszanger is geboren.