3e album Ancora heet “Door weer en wind”

ancora door weer en wind cdHet derde album van Ancora, opvolger van het succesvolle debuut Vrij Als De Wind uit 2013 en van Voorbij De Horizon uit 2015. Ook dit nieuwe album bevat weer een dvd met een complete, kwalitatief zeer hoogstaande, muziekspecial waarin alle liedjes zijn verwerkt. Ancora schrijft daarmee wereldwijd geschiedenis, want nog nooit presteerde een artiest het om bij elk album een volledige muziekspecial te voegen.

 

Het nieuwe album Door Weer en Wind bevat uiteraard het aanstekelijke, vooraf als single verschenen nummer Op Het Leven.Het gevarieerde album telt 12 nieuwe tracks en is opgenomen met het vrijwel hetzelfde team, dat verantwoordelijk was voor de voorgangers. Dus met teksten van o.a. Jan en Louis Keizer en met Edwin van Hoevelaak als producer. Waar Ancora is, zijn zeilschepen, kusten, havens, zee en strand nooit ver weg en ook dit keer vormen die ingrediƫnten vanzelfsprekend de hoofdmoot.

Met hun aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop, de sterke teksten, de stevige, harmonieuze zangpartijen en de karakteristieke volle sound heeft Ancora een geheel eigen plek veroverd in de Nederlandse muziekwereld.

“Door weer en wind” komt 9 september uit!