15 jarig Jubileumconcert kaarten Wesly Bronkhorst.

wesly bronkhorst jub concertVanaf vandaag zijn de kaarten voor het jubileum concert van Wesly Bronkhorst te bestellen. Dit zal zijn op 15 mei 2017 in Het Concert Gebouw in Amsterdam.

 

wesley bronkhorst conc 2Jubileumconcert Wesly Bronkhorst
Tijdens deze bijzondere avond, waarop hij zijn 15-jarig jubileum viert, komt voor zanger Wesly Bronkhorst een droom uit. De droom om met zijn fans een fantastische avond te beleven in Het Concertgebouw. Een reis door de tijd, een reis vanaf het begin Op Weg naar nu.

Spetterende show
Een imposante band zal Wesly Bronkhorst begeleiden en samen zullen zij er een spetterende show van maken. Deze avond zal Wesly laten zien waarvoor hij leeft, zal de lucht blauw zijn boven Het Concertgebouw en bent u allemaal welkom in zijn armen. Hij is deze avond úw zanger.

 

https://www.concertgebouw.nl/concerten/jubileumconcert-wesly-bronkhorst/15-05-2017