ZOMERHIT VOOR ROCKY PAUW MET “HET VOELT ZO GOED”?

Rocky Pauw Het voelt zo goed 2De in Utrecht in 1987 geboren en in Lexmond woonachtige Rocky Pauw timmert al enige jaren aan de weg. Hij wist bekendheid te vergaren met singles als “Kom Dans De Hele Nacht Met Mij”, “Blauwe Ogen” en “Vanuit Het Niets”. Afgelopen jaar had Rocky veel succes met DJ Henry’s Feesjuh met wie hij de singles “Oh, Kijk In Mijn Ogen” en “Ik Leef Alleen Voor Jou” uitbracht.

Nu is het echter weer tijd voor nieuw solo materiaal van Rocky Pauw. Hij dook met niemand minder dan Frank Verkooyen als producer de studio in met als resultaat de swingende en zomerse single “Het Voelt Zo Goed”. Hiermee heeft Rocky volgens insiders een geweldige plaat in handen waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. 

De videoclip van “Het”Voelt Zo Goed” zal spoedig te zien zijn op de bekende clipkanalen.