‘Zoals een vlinder’ heet de nieuwe single van Kevin Village

kevein Zoals een Vlinder NL KeesDe Zeeuwse zanger Kevin Village (artiestennaam van Kees van Vredegem) lanceert deze week zijn nieuwe single “Zoals een vlinder”, met uiteraard een videoclip, die op aanvraag is te verkrijgen. Afgelopen zomer werd de Franstalige versie “Papillon” uitgebracht, het vrolijke meezing  melodietje vroeg om meer. Vandaar dat er nu een Nederlandstalige versie uit is.

 

Kevin Village is geen onbekende in de muziek. Al jaren brengt de  zanger lekker in het gehoor liggende  kwaliteitsmuziek. De geschiedenis gaat terug naar de jaren 80 waarin diverse singles en lp’s uitgebracht werden. Daarnaast was hij regelmatig te gast in radio- en televisieprogramma’s. Zijn carrière nam een andere wending toen hij met de groep No Frontiers een uitstapje maakte naar de Ierse folkmuziek. Daarna heeft de zanger zich voornamelijk ingezet voor het ondersteunen van goede doelen w.o. War Child waar hij nog steeds bij betrokken is.

Vorig jaar ging Kevin Village met een aantal bevriende muzikanten de studio in met als resultaat het pakkende en romantische nummer “Papillon” . Liefhebbers van dit genre hebben het nummer inmiddels omarmd dus alle reden om nu de Nederlandstalige versie met de titel “Zoals een vlinder” uit te brengen. De  single is te downloaden in I-tunes en stores.