‘Dat ik je zo zou missen’ nieuwe gevoelige single van Tino Martin

Tino Martin- voorkant - Dat ik je zo zou missenVanaf vandaag is de nieuwe single genaamd ‘Dat ik je zo zou missen’ overal te horen en te verkrijgen. De bijbehorende videoclip, die is opgenomen tijdens een uitverkocht HMH concert, wordt tegelijk gelanceerd. Het nummer is geschreven door Justin Pieplenbosch, Henny Thijssen en Johnny Sap en geproduceerd door Justin Pieplenbosch.

 

Tino Martin: “Ik ben erg blij met mijn nieuwe single. Het is een gevoelig en eerlijk nummer en ik denk dat veel mensen deze emotie wel herkennen. Tijdens het concert op 28 mei in de Heineken Music Hall werd het nummer in ieder geval erg goed ontvangen.”

 

Beluister/Download de single ‘Dat ik je zo zou missen’ via ITunes, Spotify of YouTube! RTV promotie Nel van Olm 0622949762