Zangeres Angel – Je zei me alleen Amore

Angel-je zei me alleen AmoreNa een periode niets gehoord te hebben van Zangeres Angel is weer tijd om weer eens een nummer te maken en hier weer keihard terug te komen. Stil zitten is voor Zangeres Angel niet mogelijk en muziek is haar passie dus daarom dit zomerse liedje met een heerlijk salsa tintje. Waar stil zitten niet meer mogelijk is. Want als je dit liedje hoort dan gaan je heupen vanzelf zijn eigen gang.

 

Het zomernummer  gaat over een jongen man die Zangeres Angel op de Canarische Eilanden in haar jeugd heeft ontmoet. Het waren maar een paar uren dat ze met deze jongeman op het strand liep hand in hand. Maar de gedachten aan deze jongen man waren zo mooi en zo romantisch.  Iedereen ken dit gevoel van zomer liefde, het zijn ook de liefdes die je niet vergeet. Mede daarom moet iedereen zich wel erkennen.  De mooie zwoele zomer op de Canarische Eilanden met je geliefde,

Zeg maar “Amore”.

Ik was nog een heel jong  meisje en mocht toen nog niet alleen gaan stappen. Dus Zangeres Angel nam haar vader mee op stap. Ze zetten haar vader bij wat Engelse gasten  op de stoel biertje erbij en mijn vader hoorde je niet meer.  En Zangeres Angel ging dan naar de disco althans dat dacht dan haar vader  hahaha.

Ach wie is niet jong geweest toch.