William Burg nu te boeken via ITB Entertainment !

William-Burg zegTwee albums en meer dan 10 singles bracht de Bossche zanger William Burg ondertussen aan de man. Op zich misschien niet zo bijzonder maar William deed dit binnen een tijdsbestek van slechts 5 jaar! Muzikaliteit zat er al van jongs af aan in bij deze gezellige Brabander. Van het drumstel en de trompet naar het platen draaien op feesten en partijen.

 

Als William plots besluit daarbij ook te gaan zingen is de geboorte van een zangcarrière daar! 15 oktober a.s. zal hij zijn eerste lustrum gaan vieren in een tent op het terrein van Partycentrum De Hooghei in Berlicum.

De 41-jarige zanger lanceerde eerder dit jaar de single ‘Geef mij haar terug’, zijn eerste samenwerking met tekstschrijver Jeffrey Weber en producer Manfred Jongenelis. Deze vruchtbare en succesvolle samenwerking is voortgezet richting de opvolger ‘Kom op zeg het dan’ dat verschijnt op het Rood Hit Blauw label. William Burg zal naar verwachting Nederland en Vlaanderen gaan verbazen met deze moderne ritmische zomerse single waar temperament en passie hoog tij vieren. De verrassende track wordt vergezeld door een fraaie videoclip waarin William in een romantische entourage door een zwoel ogende dame wordt verleid. “Kom op zeg het dan”! William Burg.. op weg naar zijn jubileumfeest en de volgende vijf jaar van een nu al succesvolle carrière als volkszanger.

William Burg is nu te boeken via ITB Entertainment Tel: 073 -644 0773

http://williamburg.nl Facebook: https://www.facebook.com/william.burg