Wesley Meurs wint eigen single

wesley meursWesley Meurs had het gevoel dat zingen zijn passie was. Hij nam contact op met oud collega en vriend van zijn vader, Jopie Leeuwendaal en vroeg hoe en wat hij moest doen om zanger te worden. Leeuwendaal nam contact op met Ankie Jansen en Ron van Beveren, die op dat moment jonge talenten begeleidden. De Amsterdammer werd meteen voor de leeuwen gegooid en zijn eerste optreden was dan ook bij het grote winterfeest Winterwonderland te Hoofddorp, daar kon Wesley laten zien wat hij kon.

 

Nou en dat sloeg in als een bom. Na Winterwonderland werd hem geadviseerd om mee te doen om mee te doen aan talentenjachten. Zo werd Wesley Meurs winnaar op 14 februari 2016 van talentenjacht Fly-inn the mix met als hoofdprijs een eigen cd single geschreven en geproduceerd door Bram Koning & Jeroen Dirksen van LALA MUSIC. Daarnaast werd meteen een videoclip gemaakt door Van De Bond Pictures. Onder tussen trad Wesley overal op en inmiddels zingt hij nu zo’n half jaar. Wesley werd overal als zanger gevraagd mede door zijn goede uitstraling en sympathieke karakter.