Een vrolijk nummer over relatiebreuk.

mHet is vaak niet leuk om ‘Weer vrijgezel’ te worden, maar zanger Michael Nobbe zag er ook de positieve kant van in. 24 jaar geleden schreef hij het nummer ‘Weer vrijgezel’ en hoe somber het soms ook kan zijn, dit is een vrolijk nummer.

 

Michael Nobbe zijn nieuwe single ‘Weer vrijgezel’ schreef hij in een tijd waarin hij in een stroef lopende relatie zat. ”De tekst is van lang terug, na een relatie waarin je toch alles probeert te redden, maar niets te redden is.”, aldus de zingende opticien. Een sombere tijd, maar het nummer is ook vrolijk en up-tempo.

Na de relatiebreuk van zo’n 24 jaar geleden, zat Michael Nobbe niet bij de pakken neer. In tegendeel: “Ik was heel blij natuurlijk. Lekker weer vrij en stappen met me maten.”, vertelt Michael. Op die periode is de tekst van ‘Weer vrijgezel’ gebaseerd en dit wordt ondersteund door up-tempo muziek met vele live-instrumenten.

De nieuwe single is de opvolger van ‘Sterker dan voorheen’. De derde en vierde single van Michael zijn ook al bijna rond, want hij is serieus bezig met zijn zangcarrière. Tot een paar maanden geleden had hij nog geen eigen singles en tot een paar weken geleden ook nog geen boekingsbureau, maar nu inmiddels allebei. Michael Nobbe stippelt zijn hele route naar een grootse zangcarrière al uit. Momenteel zitten we in de fase waarin hij zijn tweede single ‘Weer vrijgezel’ uitbrengt.