‘Volle bak’ voor ‘Onvergetelijk’ moment met René Becker

René-Beckerv bk‘Maak het Onvergetelijk’, de nieuwste zomersingle die gaat over de nu al fantastische zomer van 2016! Het pakkende deuntje blijft makkelijk in je hoofd zitten en staat voor een gegarandeerd feest. Een uptempo plaat die zó mee kan op vakantie wanneer je deze onvergetelijk wilt gaat maken.

 

Want kom je vanaf 4 juli in één van de ruim 100 Noordelijke supermarkten, dan krijg je namelijk de single bij een krat bier cadeau! Met een persing van 9.000 (!) ex. normaal gesproken goed voor een ‘Gouden plaat!’ René Becker timmert ondertussen alweer zo’n 12 jaar aan zijn muzikale weg met als klinkend resultaat 2 albums en hitsingles als ‘Daarom leef Ik’, ‘Eén en al Gezelligheid’, ‘Jij bent een Wonder’ en ‘Als een Komeet’ op zijn naam. Daarnaast gaf deze veertiger met immer jeugdige uitstraling en elan, al diverse live-concerten.

In de studio van Martin Sterken nam René zijn feestelijke single ‘Maak het onvergetelijk’ op, dat weer wordt uitgebracht door Rood-Hit-Blauw Produkties.  Eén hand in de lucht en in de ander een vaasje bier, geel is de kleur van feest, maak met je vrienden veel plezier”, aldus  René die als vertegenwoordiger de actie in diverse supermarkten zelf komt opbouwen. Deze unieke vorm van samenwerking tussen de goedlachse zanger en zijn werkgever kent louter winnaars; vele liefhebbers houden namelijk van het Nederlandstalige lied en andersom! Kortom, ‘volle bak’ met een onvergetelijke zomerse single!

De zgn. ‘supermarkttour’ zal voor de 6de keer plaatsvinden in samenwerking met Amstel bier. Meer informatie over deze zanger is te verkrijgen via: http://www.renebecker.nl  De CD single ‘Maak het onvergetelijk’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

 

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/611816540