Volkszanger Frank van Etten scoort weer grote hit!

frank van etten als eenDe nieuwe single ‘Als een engel op mijn pad’ dendert de I Tunes Top 10 binnen. En ook komt de single binnen in de Oranje Top 30 en andere hitparades. Daarmee heeft de sympathieke volkszanger Frank van Etten wederom een hit te pakken.

 

De dansvloer is altijd vol bij vrolijke Up Tempo liedjes als ‘Ik wil met je dansen’ en natuurlijk wordt er massaal meegezongen bij zijn klassieker ‘Leef als een zigeuner’.’Maar scoren met een echt levenslied is het mooist wat er is’, aldus een blije Frank van Etten. En dat is begrijpelijk, want Frank van Etten is een echte levensliedzanger. Frank van Etten zet zijn eigen emoties in tekst en muziek en raakt de mensen wederom vol in het hart.

Frank van Etten is bezig met een zijn meest succesvolle jaren, die hij op 4 november bekroont met een bijzonder concert in het TOV Gebouw in Helmond.

Meer info: www.alseenengelopmijnpad.nl