Volkszanger Frank van Etten laat Facebook ontploffen.

frank van etten als eenIn een paar uur tijd is het filmpje van de volkszanger en zijn zoon duizend keer gedeeld, 60 duizend keer bekeken en honderden positieve reacties. Frank van Etten zanger/tekstschrijver & Componist deelde via facebook een kort filmpje waarin hij samen met zijn oudste zoon Jamy een liedje zingt. Van Etten die net een aantal dagen geleden zijn nieuwe Hit single releasde ‘Als een engel op mijn pad’ is helemaal verbaasd , Dit heb ik nog nooit meegemaakt!

 

 

Van Etten die momenteel zijn liedjes aan het schrijven is voor het album wat dit jaar gaat verschijnen is dankbaar en trots.

De liedjes uit de pen van van Etten zijn raak en uit het leven gegrepen. De volkszanger die zijn liedjes deelt met zijn publiek voordat ze helemaal af zijn, geeft daarmee onbedoeld een hele intieme inkijk in het leven van de echte volkszanger. Het album zal in het najaar verschijnen.