Tom Haver is er weer klaar voor!

tom haver de allermooiste jijNa bijna een jaar van mediastilte is Tom Haver weer helemaal  terug met zijn nieuwe single “De Allermooiste Jij”. Niet minder dan 5 keer achter elkaar zijn de singles van Tom al tot Hollandse Nieuwe uitgeroepen, waarmee Tom inmiddels wel bewezen heeft geen eendagsvlieg te zijn. Met dit nieuwe nummer  bevind hij zich weer op een uitstekend spoor.

 

Stuk voor stuk waren zijn vorige singles  terug te vinden op alle toonaangevende playlists en in alle gerenommeerde hitlijsten, waar zijn nieuwste single ook weer hoge ogen zal gooien. Met “De Allermooiste jij” Laat Tom zien het lef te hebben om wat anders te proberen. Een eerste klas up-tempo popplaat waaruit blijkt dat Tom helemaal klaar is voor een nieuwe uitdaging.

Naast het feit dat Tom al meer dan 7 jaar huiszanger is van Cafe Bolle Jan, precies, dat van de ouders van Rene Froger, is hij inmiddels uitgegroeid tot een rasartiest die hoe groot of klein de zaal ook is, altijd zorgt de juiste snaar te raken. Het zomerse lied is wederom opgenomen in de studio van Maarten de Groot en samen met producer Jeroen Niessink heeft hij er een schitterend eindresultaat van weten te maken. Tom zal de komende periode o.a. optreden bij het Toppers van Oranje, Dutch Valley, Sunny Beach Bulgarije, Sneekweek,  ZomerToer Radio NL en TV Oranje.

 

 

http://www.zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=1167433