Theodoor terug op het oude nest.

theodoor persTheodoor tekent een plantencontract bij het label D-River Music waar het allemaal begon. We schrijven 2013 aan als Theodoor in contact komt met Karl Kaspers van Kaska Producties om een bespreking te hebben over het produceren van een videoclip voor zijn debuut single “Ik ben van jou.”
Na een leuk gesprek blijken Theodoor en Kaska Producties niet alleen samen te gaan werken voor een videoclip, maar ook te kiezen voor het platenlabel van Kaska Producties, D-River Music.
De samenwerking tussen Theodoor, zijn producer Manfred Jongenelis, zijn vaste plugster Nel van Olm en D-River Music blijkt een gouden formule.  De ene hit na de andere scoort Theodoor waaronder Ik ben van jou en Het is een nacht, en als pionier met het vloggen bedenken ze samen “Op pad met Theodoor.” Theodoor zijn bekendheid stijgt als een komeet, zodat hij in 2014 genomineerd wordt voor talent van het jaar door de BUMA NL.

In 2015 besluit Theodoor het even allemaal rustiger aan te doen. In goed overleg met D-River Music maakt Theodoor de overstap naar Smaragd Music van zijn producer Manfred Jongenelis.  Na het uitbrengen van een aantal singles onder Smaragd Music raakt Theodoor weer in gesprek met Karl Kaspers. Na een 5 tal gesprekken, een hoop huiswerk voor beide, zijn de twee het eens. We willen weer samenwerken.
Theodoor is weer terug op het oude nest!
D-River Music