Sylvia Corpiér nieuwe single ‘ZONDER JOU’

sylvia corpier cd zonder jouDe roodharige Zangeres Sylvia Corpiér, uit Groningen, heeft een nieuwe single die als titel ‘Zonder Jou’  mee krijgt.  Ook is er een Duitse versie  ‘Ohne Dich ‘, waarvan Sylvia zelf de Duitse songtekst heeft geschreven. Het verhaal  ‘Zonder Jou’  is een liefdes liedje. Eens een gelukkig stel, die nu zonder ruzie of problemen, uit elkaar gaan.

 

Maar waarvan de één zich duidelijk afvraagt, wat er van haar of hem overblijft. En hoe het nu dan verder moet? Hoe zal het leven, zonder elkaar er uit gaan zien? Beiden willen het eigenlijk niet. Maar de breuk lijkt definitief.

De tekst & muziek is van  H.Thijssen/J.Dirksen/J.Sap.

De productie is in handen van Terry West Productions.

De single met 2 tracks wordt onder platenlabel; Twentie Records uitgebracht.