Susanna Veldmeijer op jouw feestje?

susanna veldmeier ik heb liever dat je gaat“De prinses van het levenslied”  Susanna Veldmeijer ontving deze titel na het winnen van de RadioNL talentenjacht. De daaropvolgende singles “Ik Heb Liever Dat Je Gaat” en “Ik Heb Genoeg Van Jou” deden het bijzonder goed en hadden op radio en televisie een zeer goede airplay.

 

De huidige single “Laat Mij M’n Gang Maar Gaan” wordt op dit moment door alle gerenommeerde stations aan de playlist toegevoegd en zal binnenkort de hitlijsten bestormen.

Een optreden van Susanna Veldmeijer is 1 groot feest. De charmante zangeres brengt, naast haar eigen successen, de grootste meezingers van onder andere Marianne Weber en de Zangeres Zonder Naam. Zangeres Susanna Veldmeijer is vanaf vandaag exclusief te boeken via Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl  , Deze verzorgt verder de exclusieve boekingen voor Marco de Hollander, Frank Verkooyen, Bob Offenberg, Feest dj René van Dalen, Frank en Mirella, Ad van Opstal en de Zusjes van Wanrooy.