STERREN MUZIEKFEEST OP HET PLEIN IN GRONINGEN

STERREN MUZIEKFEESTDeze zomer strijkt het Sterren Muziekfeest op het Plein van AVROTROS weer neer op verschillende plekken in Nederland. Woensdag 8 juni staat het podium voor opnames op de Vismarkt in Groningen. Een keur aan artiesten van Nederlandse bodem trakteert het publiek die avond (vanaf 19.00 uur) op hun grootste hits. Gastheer van het Muziekfeest is Jan Smit.

 

De artiesten die in Groningen op het podium staan, zijn o.a. Django Wagner, Frans Bauer, Frans Duijts, Gerard Joling, Henk Dissel, Jan Smit, Jannes, John de Bever, K3, Kraantje Pappie, Marianne Weber, Nick & Simon, Peter Beense, René Froger, Sieneke, Tamara Tol, Thomas Berge, Tim Douwsma, Wesly Bronkhorst, Willem Barth, Wolter Kroes en Yves Berendse.

Op dinsdag 21 juni staat het podium van het Sterren Muziekfeest op het Plein in Valkenswaard.

Sterren Muziekfeest op het Plein is vanaf vrijdag 24 juni, 4 afleveringen, om 21.10 uur (vanaf 1 juli om 20.30 uur) te zien op NPO 1.