Single voor Bjorn uit Utopia.

bjorn niets is onmogelijkLiefst 15 maanden lang was Bjorn Remmerswaal uit Bodegraven te zien in het SBS6 reality-programma Utopia. Hiervoor is hij o.a. te zien geweest in de serie ‘Spangas’ en in ‘Achter gesloten deuren’. Zijn deelname aan Utopia was voor velen een enorme verrassing immers hij zegde zijn baan als accountmanager op, stopte met voetballen bij zijn club Esto terwijl zijn model-lenwerk naast het organiseren van evenementen, eveneens stil kwamen te liggen.

Bjorn, die het niet droog hield bij zijn vertrek uit Utopia, is een gezelligheidsmens en iemand die graag verder wil in de wereld van televisie en entertainment. Hij hoopt dan ook dat zijn deelname aan de dagelijkse reality-serie een mooi opstapje zal zijn om ambi-ties in die richting te kunnen gaan verwezenlijken.

Samen met Henri van Velzen, die een optreden verzorgde bij Utopia, bracht Bjorn een nummer van André Hazes. “Ik heb hem toen beloofd dat als hij uit het programma ging, dat ik een cd met hem zou gaan maken. Samen met Martin Sterken heb ik vervolgens een nummer geschreven dat helemaal op zijn lijf geschreven is; ‘Niets is onmogelijk’ is namelijk een levensmotto van Bjorn”, aldus Henri. Naast presenteren, acteren, actief zijn als model en als DJ, hoopt Bjorn namelijk als zanger óók te slagen. “We hopen op een succesvolle start met de single ‘Niets is onmogelijk’ en dat er dan nog vele singles mogen volgen”, zo laat Bjorn enthousiast weten. En waarom niets onmogelijk is, komt u te weten door te luisteren naar de tekst van het bruisende, pakkende en energieke popliedje waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. Onthouden dus deze naam: Bjorn Remmerswaal!