Reuring omtrent nieuwe singleact Mokum Trio !

mokum trio als de gordijntjesHoewel ze ‘het vak’ na 50 jaar gaan verlaten zijn ze nog lang niet af van de 70-jarige tweeling Louise en Martine Fokkens. Hun ervaringen, opgedaan voor het raam op de wallen, zijn vastgelegd in een boek waaruit de VPRO-documentaire “Ouwehoeren Uit Amsterdam” is ontstaan. Dit in 2011 uitgezonden programma over de oudste prostituees van onze hoofdstad, trok destijds ruim 800.000 kijkers.

Het boek “Ouwehoeren, verhalen uit de peeskamer” over de zo veranderende hoerenwereld binnen die 50 jaar, ging inmiddels vele tienduizenden keren over de toonbank tot zelfs ver over onze landsgrenzen!

Een carrière achter het raam maar dan tussen de geraniums is nog niet weggelegd voor de dames. Samen met uitbater Cliff Verstoep vormen de zusjes uit het leven nu namelijk het zingende Mokum Trio. 9 juli wordt de door Jack van Raamsdonk (Hollandio’s) geschreven single ‘Als de gordijntjes weer gaan sluiten’ die ism met Manfred Jongenelis werd geproduceerd’ officieel gepresenteerd  door Willebrord Frequin in bijzijn van camerateam en dat zal de nodige reuring gaan geven bij zowel publiek als de landelijke media. Genoten van hun spraakmakende en opzienbarende verhalen was het Ronald Visch (Rood-Hit-Blauw Produkties) die het trio vastlegde en aanzet was voor deze eerste single. Een even ludieke als unieke start van een act en zangcarrière dat de nodige stof zal doen opwaaien de komende periode.